Langeler over kritiek in de media: "Uit de lucht gegrepen"

9 november 2017, 22:37

Art Langeler bereidt zich deze week met Jong Oranje voor op de interland tegen Andorra van morgen (vrijdag), maar kreeg ineens een dreun te verwerken vanuit de media. De Telegraaf kwam namelijk naar buiten met een verhaal waarin stond dat de discipline onder het bewind van Langeler ver te zoeken is. De bondscoach ontkent die berichtgeving.

In het artikel stond onder meer dat spelers van Jong Oranje onlangs tijdens de interlandperiode werden gesignaleerd in de McDonalds en dat er na wedstrijden pizza's in de kleedkamer werden bezorgd. "Ik heb het niet gelezen, maar ik werd er uiteraard wel op geattendeerd door diverse mensen. Je weet dat er wel eens kritiek kan komen, maar dit was totaal uit de lucht gegrepen en niet oké. Maar goed, daar moet ik maar mee dealen. Wat mij betreft zat er geen kern van het waarheid in het verhaal", legt hij uit aan FOX Sports.

Hoewel Jong Oranje er in de EK-kwalificatie niet heel goed voorstaat, is de KNVB tevreden over het werk van Langeler. "Ik krijg juist veel positieve respons van de KNVB en de clubs over het proces waar we mee bezig zijn. Daar halen we veel energie uit. Het is mooi dat iedereen ook zegt dat het stuk nergens op slaat. Er kwamen ook spelers naar mij toe die zeiden dat het nergens op sloeg. Het is helemaal niet aan de orde. Mensen mogen kritiek hebben op het feit dat we een paar keer niet hebben gewonnen, maar niet op de werkwijze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen