VVV-Venlo heeft ook financieel een goed seizoen gehad

9 november 2017, 17:49

Het gaat VVV-Venlo niet alleen sportief, maar ook financieel voor de wind. De promovendus in de Eredivisie heeft donderdag de jaarcijfers voor het seizoen 2016/2017 gepresenteerd en meldt dat er op financieel vlak goede stappen zijn gezet, tot vreugde van algemeen directeur Marco Bogers.

De nettowinst van VVV over het afgelopen seizoen bedroeg 102.000 euro positief, waardoor het eigen vermogen is gestegen naar 222.000 euro positief. VVV meldt dat het hierdoor weer goede stappen heeft gezet naar een gezonde toekomst. "Voor en achter de schermen is er in het afgelopen seizoen veel positiefs gebeurd", beseft directeur Bogers. "Natuurlijk staat het kampioenschap hierin bovenaan maar ook op andere fronten zijn er veel positieve ontwikkelingen geweest en nog steeds gaande. Ook werpen de vele inspanningen nu hun vruchten af. Fans en sponsors zetten zich op allerlei fronten in voor de club, de stad en regio kleuren geel-zwart als VVV-Venlo speelt en inkomsten uit sponsoring en wedstrijdbaten namen behoorlijk toe."

De promotie naar het hoogste niveau in Nederland heeft VVV veel gebracht, beseft de directeur. "Al met al is er veel positiefs gebeurd en zijn we ontzettend blij met de promotie naar de Eredivisie die ons veel nieuwe kansen biedt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen