[ITALIË] Cannavaro tekent bij Guangzhou, Zaza vraagteken

9 november 2017, 14:20

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Italië op een rijtje:

– Cannavaro voor vijf jaar naar Guangzhou Evergrande

Fabio Cannavaro heeft een vijfjarig contract getekend bij het Chinese Guangzhou Evergrande. Hij was in het verleden ook al eens trainer van deze club. De Italiaan nam dinsdag ontslag bij Tianjin Quanjian. Eigenaar Xu Jiayin wil met Cannavaro het aantal buitenlandse spelers terugbrengen. Het streven is om in 2020 een volledig Chinees team te hebben. Dat is opmerkelijk, omdat Guangzhou veel geld spendeerde aan buitenlandse spelers. (officiële kanalen van Guangzhou)

– Zaza twijfelgeval bij Italië voor duel met Zweden

Het is twijfelachtig of Simone Zaza vrijdag beschikbaar is voor Italië, dat in de play-offs van de WK-kwalificatie speelt tegen Zweden. De spits in vorm moest de training door een knieblessure staken. Voor het eerst sinds het EK 2016 maakte hij weer deel uit van de nationale ploeg. Het was ook de verwachting dat hij in Stockholm zou starten. Zaza was dit seizoen namens Valencia al elf keer trefzeker. (Sky)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen