Blind: "Ik vind dat mijn vader onrecht is aangedaan"

9 november 2017, 09:50

Het ontslag van zijn vader als bondscoach van het Nederlands elftal maakt het voor Daley Blind af toe lastig om met de pers te praten. Het liefst geeft de Oranje-verdediger zijn visie, maar in team- en bondsbelang wil hij zo weinig mogelijk zeggen over alles wat is gebeurd.

"Ik wil me daar liever niet over uitlaten. Misschien is het later een goed moment om daar samen met mijn vader eens uitgebreid over te spreken", zegt Blind tegen De Telegraaf. Blind geeft wel een voorzichtige voorzet op wat hij vindt. "Ik vind dat mijn vader onrecht is aangedaan. Maar laat ik het zo zeggen: je weet dat het bondscoachschap een fantastische baan is, maar dat je kritiek krijgt als het niet loopt. Hij is niet op de ideale manier ingestapt."

Danny Blind kwam aan het roer na het vroegtijdige vertrek van Guus Hiddink. "Dat was niet zo gepland. Het liep mede door de vele blessures niet, maar we speelden ook niet goed. Laten we kritisch blijven." Daarnaast had de vertrokken bondscoach te maken met de chaos bij de KNVB. "Het was in alle opzichten niet ideaal. Dat is alles wat ik er nu over wil zeggen", aldus zijn zoon.

Lees ook: Daley trots op vader Danny: "Het blijft bijzonder"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen