[SPANJE] Suárez maakt zich zorgen, Casillas houdt vertrouwen

8 november 2017, 12:32

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje:

- Suárez ongerust over droogte

Barça-spits Luis Suárez zit in een moeilijke periode bij FC Barcelona. De aanvaller heeft in de laatste vijf duels geen doelpunt gemaakt en mist bovendien erg veel kansen. "Op dit moment presteert het team heel goed en behalen we onze doelstellingen. Maar natuurlijk moet het maken van mijn kansen veel beter", is de Uruguayaan zelfkritisch. (El Mundo Deportivo)

{image[303102][right-half][]}- Casillas houdt vertrouwen in Real 

Hoewel Real Madrid momenteel in een zwakke vorm verkeert, maakt icoon Iker Casillas zich geen zorgen over de prestaties van De Koninklijke. "Het is makkelijk om na een paar wedstrijden al conclusies te trekken, maar La Liga duurt nog lang. Het gaat er in februari pas echt om. Vergeet niet dat dit team twee keer de Champions League achtereen won." (AS)

- Morata en Reina twijfelgeval

De Spaanse bondscoach Julen Lopetegui kan voor de oefenduels tegen Costa Rica en Rusland mogelijk niet beschikken over Chelsea-spits Álvaro Morata en doelman Pepe Reina. Beide spelers werkten bij de nationale ploeg van Spanje een individuele training af en zijn een twijfelgeval voor de vriendschappelijke wedstrijden. 

- Woede om WK-shirt

In Spanje is commotie ontstaan over het shirt waarin de nationale ploeg volgend jaar het WK speelt. Volgens shirtsponsor Adidas en de nationale voetbalbond is het een retrotenue; de gele en blauwe streep verwijzen naar het WK 1994. De blauwe streep lijkt echter paars en dat doet men in Spanje denken aan de vlag van de Tweede Spaanse republiek (1931-1939). (Social media)

- Dembélé mogelijk toch tegen Real Madrid

Een hamstringblessure zou Ousmane Dembélé in elk geval tot januari aan de kant houden, maar de recordaankoop van Barça herstelt beter dan verwacht. Daarom keert hij wellicht eerder terug dan verwacht. Wellicht is hij zelfs fit genoeg om tijdens het treffen met Real Madrid op 22 december zijn debuut te maken. (Marca)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen