Kluivert vecht door bij Ajax, ondanks plek op de bank

8 november 2017, 07:55

Justin Kluivert baalt dat hij zijn basisplaats bij Ajax is kwijtgeraakt. Toch is hij vastberaden om zijn plek in het elftal terug te krijgen. "Ik moet nog harder mijn best doen", vindt hij.

Buitenspelers David Neres en Amin Younes krijgen vooralsnog de voorkeur op de flanken boven het jeugdige talent, dat vorig jaar doorbrak. "Amin heeft meer ervaring en is iets slimmer. Het kan er zeker nog wel van komen, maar momenteel nog niet. Ik heb wel andere kwaliteiten. Ik heb denk ik meer drang naar voren, meer snelheid en diepte heb", aldus Kluivert tegenover de NOS.

Wel is het op de bank zitten soms lastig voor de Ajacied. Zeker als het in wedstrijden, zoals tegen FC Utrecht (1-2 verlies) niet loopt. "Natuurlijk ben ik dan een beetje gefrustreerd. Want je ziet dat het niet loopt. Dan denk ik - maar dat is in mijn ogen en niet in die van de trainer - moet je misschien een aanvallende impuls brengen? Klaas-Jan Huntelaar, of ik, of allebei? Als dat niet gebeurt, dan baal je natuurlijk wel." 

Opgeven is er overigens niet bij. De oudste telg van de familie Kluivert vecht door, ook als hij niet speelt. "Ik wil door. Ik ben nog lang niet bij het eindstation. Maar aan de bel trekken, daar ben ik niet zo van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen