Nijland reageert op onrust bij Groningen: "Lastige kwesties"

7 november 2017, 14:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen maakt zich zorgen over de onrust die er momenteel heerst rond de club. Algemeen directeur Hans Nijland zit zowel met de sportieve resultaten, als ook met de kwestie rondom Mimoun Mahi behoorlijk in zijn maag. "Wij proberen zaken af te sluiten en ons te richten op het vervolg van het seizoen."

Toch begrijpt Nijland dat er vragen zijn over dat handelen van FC Groningen, dat Mahi en Oussama Idrissi voor een week schorste. "Wij hebben in deze zeer lastige kwestie naar eer en geweten gehandeld. Maar dat de hele situatie ons zwaar op de maag ligt, mag duidelijk zijn. Wij willen niets liever dan ons richten op ons sportieve herstel en dan werkt de huidige onrust vanzelfsprekend niet mee."

Beterschap

En juist die sportieve resultaten vallen ook tegen. Zo werd er afgelopen weekend, niet voor het eerst dit seizoen, verloren van Heracles Almelo (2-1) met de vijftiende plaats in de Eredivisie als resultaat. Toch zag de directeur wel beterschap in Overijssel. "Het vertoonde spel heeft ons afgelopen zaterdag het nodige vertrouwen en enig houvast gegeven. We hebben in Almelo een heel behoorlijk FC Groningen gezien, dat als een team speelde, maar het zit ons in deze fase ook domweg even niet mee. We willen ons echter niet verschuilen achter pech en we staan niet voor niets op de positie waarop we staan, maar we knokken door. Schouder aan schouder en met elkaar. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen