[ENGELAND] Van Dijk blijft positief, Moyes 'niet geschikt'

7 november 2017, 10:03

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

- Van Dijk blijft positief

Ondanks een 0-1 nederlaag tegen Burnley wil Virgil van Dijk positief blijven bij Southampton. "Het is frustrerend dat hun enige kans een doelpunt was. Maar we weten dat we tegen iedereen goed kunnen spelen en moeten doorgaan, positief blijven en hard werken. Dan moeten we klaar zijn voor Liverpool." (Clubwebsite)

{image[246114][right-half][]}- Moyes 'niet geschikt' voor West Ham

Dean Ashton, voormalig aanvaller van West Ham United, vindt David Moyes niet geschikt is als de nieuwe manager van The Hammers. "Als ik speler was, dan zou hij mij inspireren", aldus Ashton. (BBC)

- Oproep heeft Gomez verbaasd

Liverpool-verdediger Joe Gomez is verbaasd dat hij is opgeroepen voor de nationale ploeg van Engeland. "Het was een verrassing, maar het is geweldig nieuws. Het is een droom die uitkomt", aldus de achterhoedespeler, die begin dit seizoen nog met een knieblessure kampte. (Sky Sports) 

- The Ox blij met eerste competitietreffer

Alex Oxlade-Chamberlain is opgelucht dat hij zijn eerste doelpunt voor Liverpool heeft gemaakt. Tegen West Ham United (1-4) nam hij de derde goal voor zijn rekening. "Het is altijd wennen om een nieuw team te spelen, maar ik ben blij dat het gelukt is en dat ik het team kan helpen met mijn eerste doelpunt", aldus de buitenspeler, die deze zomer overkwam van Arsenal. (Clubwebsite)

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen