Memphis 'raakt gewend' aan boze fans op het veld in Frankrijk

7 november 2017, 07:43

Memphis Depay is geschrokken van het incident dat afgelopen weekend plaatsvond in de Ligue 1, maar begint er naar eigen zeggen ook aan te wennen. De aanvaller van Olympique Lyon won met zijn ploeg met 0-5 bij rivaal Saint-Étienne. Door de provocerende manier van juichen van ploeggenoot Nabil Fekir brak echter de pleuris uit tegen het einde van de wedstrijd.

"Het was nog nooit gebeurd dat wij met 5-0 wonnen bij onze rivaal'', vertelt Memphis tegenover het Algemeen Dagblad. "De spanning werd zo hoog dat gefrustreerde fans het veld op kwamen. Maar er is niks ergs gebeurd, hoor. Al kan dit natuurlijk niet, in andere landen zie je zoiets niet. Vorig seizoen werden we ook al eens belaagd door fans, uit bij Bastia. Ik begin eraan te wennen."

Voorlopig hoeft de aanvaller zijn hoofd er echter niet over te breken, want hij is aangesloten bij de selectie van het Nederlands elftal. Hij is een van de weinige voorhoedespelers die zich niet heeft afgemeld. "Ik voel me lekker, ik voel me fit. Dat probeer ik vast te houden. Ik heb elke wedstrijd zin om te voetballen, dat gevoel heb ik zelfs voor iedere training. Ik ben superblij dat ik hier mag zijn en wil me laten zien.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen