Koster aan de slag als manager vrouwenvoetbal bij Ajax

6 november 2017, 12:10

Daphne Koster is de nieuwe manager vrouwenvoetbal bij Ajax. Dat meldt de Amsterdamse club maandagmiddag via de officiële kanalen. De 36-jarige oud-speelster van Ajax is daarmee de opvolger van Marleen Molenaar, die onlangs moest vertrekken bij de club.

Koster speelde de laatste vijf jaar van haar loopbaan in dienst van Ajax en stopte afgelopen zomer met voetballen. "Ajax heeft me afgelopen zomer de mogelijkheid gegeven op verschillende afdelingen mee te gaan lopen, het is voor mij heel mooi dat deze kans nu op mijn pad komt. Ook maatschappelijk gezien vind ik het mooi dat Ajax mij deze kans biedt. Dat zie je niet overal bij vrouwen die zwanger zijn. Het pleit voor de club", zegt ze op de website van de Amsterdammers.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars noemt Koster de ideale kandidaat voor de functie. "De sport is zich enorm aan het ontwikkelen en wij willen met Ajax natuurlijk meegroeien. Daphne gaat bij ons een belangrijke rol spelen om de Ajax Vrouwen naar een nog hoger niveau te krijgen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen