Zweedse bondscoach gelooft in goed resultaat tegen Italië

6 november 2017, 09:54

De Zweedse bondscoach Janne Andersson gelooft dat zijn ploeg kan stunten in de play-offs tegen Italië. De keuzeheer ziet dat de Zweden een flinke ontwikkeling hebben gemaakt in de laatste zestien maanden. "We gaan hard met elkaar werken om het WK te halen."

Op de website van de FIFA keek de bondscoach vooruit naar het tweeluik met Italië, dat de komende week op de rol staat. "We hadden de zwaarste kwalificatiegroep met Frankrijk en Nederland. Daarin hebben we een aantal hele goede wedstrijden gespeeld. Als we op dat niveau spelen, kunnen we elk land ter wereld verslaan, inclusief Italië."

De tweede plaats in Groep A veroveren deed het bovendien zonder spits Zlatan Ibrahimovic, die aan het begin van de kwalificatiecyclus stopte als international. "We zijn tactisch slimmer geworden. We werden beter en beter en zijn de afgelopen maanden echt een eenheid geworden. Zeker thuis in Stockholm zijn we erg sterk."

Gezien de sterkte optredens in de zwaarste kwalificatiepoule en de ontwikkeling van zijn team, gelooft Andersson in een goed resultaat tegen Italië. "We zijn winnaars. In het voetbal weet je nooit wat er zal gebeuren. Ik kan niet beloven dat we winnen, maar we gaan er in elk geval alles aan doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen