Boere: "Heel zuur, maar hier kan Twente verder mee"

6 november 2017, 08:00

De kater is er zeker bij FC Twente, maar de Tukkers zullen een dag na de nederlaag bij koploper PSV (4-3) ook aanknopingspunten zien. Tom Boere (24) concludeerde dat ook in de mixed zone van het Philip Stadion, waar Gertjan Verbeek debuteerde als trainer van de Tukkers.

Het Twente van zondag was een groot verschil met het Twente van vorige week, dat met 1-3 verloor van Excelsior. "Moeilijk te zeggen hoe dat komt, maar vandaag (zondag, red.) gingen we volle bak. De afspraken waren duidelijk en die voerden we lange tijd goed uit. We hebben het PSV lastig gemaakt. Het plan was om PSV op een bepaalde kant op te laten bouwen, en op dat moment druk te zetten en in de omschakeling iets te proberen."

Verbeek

De vraag over verschillen tussen Verbeek en René Hake ontwijkt Boere. "Ik heb geen zin om daar over te praten. We gaan volop met de trainer aan de slag. Tot aan de volgende wedstrijd hebben we twee weken de tijd." Immers, de interlandperiode is aangebroken. Aan de ene kant komt dat Twente goed uit, zodat Verbeek iets meer de tijd heeft zijn ploeg te prepareren voor zijn thuisdebuut tegen sc Heerenveen. "Aan de andere kant wil je na zo'n wedstrijd tegen PSV graag snel weer spelen, om op deze manier verder te gaan", vindt Boere.

Door: Steven Koelma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen