Depay en Tete vallen positief op bij ruime derbyzege Lyon

5 november 2017, 23:36

In de Derby du Rhône heeft Olympique Lyon overtuigend afgerekend met AS Saint-Étienne. De rivaal werd met liefst 0-5 opzij gezet in eigen huis. Memphis Depay verzorgde een van de doelpunten, terwijl Kenny Tete als aangever fungeerde. 

De wedstrijd begon uitstekend voor Olympique Lyon en met name Memphis Depay. De aanvaller werd diepgestuurd kwam naar binnen en schoot de bal tussen de benen van zijn directe tegenstander door in de verre hoek. Wat opviel was dat de Nederlander amper werd aangepakt en dat gold ook bij de 0-2 voor Nabil Fekir. Hij kon ongestoord opstomen, alvorens hij de bal hard en laag binnenschoot.

Kort na rust kreeg Leo Lacroix ook nog rood bij de thuisploeg, waarna er helemaal geen verzet meer was van de thuisploeg. De 0-3 viel al snel en had een Nederlands tintje. Kenny Tete werd op prachtige wijze diepgestuurd en legde de bal uitstekend breed op Mariano Diaz, die niet meer kon missen. Diaz was even later aangever, toen Bertrand Troaré degene was die kon scoren. Fekir maakte het feestje met de 0-5 compleet, waarna hij zijn shirt showde aan het thuispbuliek. Dat leidde tot een bestorming van het veld door vele fans, waarna de wedstrijd tijdelijk gestaakt werd. 

Nadat de wedstrijd zeker een halfuur had stilgelegen, werd de slotfase zonder publiek en zonder een gewisselde Fekir hervat. In de paar minuten die er nog gespeeld moesten worden, veranderde er niets meer aan de stand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen