Buitenland: Promes schenkt Spartak de zege met heerlijke goal

5 november 2017, 18:54

Quincy Promes heeft zich zondag weer eens goed laten gelden bij Spartak Moskou. De buitenspeler maakte na rust het verschil in het duel met FC Ufa door een doelpunt te scoren en als aangever te fungeren. Door de 3-1 zege klimt de Russisch kampioen op naar de vijfde plek.

Spartak Moskou - FC Ufa 3-1

Spartak begon niet sterk en keek al na tien minuten tegen een achterstand aan. Sylvester Igboun zorgde voor de knappe voorsprong van Ufa. Spartak moest zoals wel vaker dit seizoen achtervogen en dat leidde tot de gelijkmaker van Fernando. Na de pauze nam de druk van de Moskovieten toe en dat leidde uiteindelijk tot de 2-1 van Quincy Promes. Hij kwam van links naar binnen en krulde de bal heerlijk richting de verre hoek. Luiz Adriano besliste even later nog de wedstrijd met de 3-1 op aangeven van Promes.

Overige uitslag:

Rubin Kazan - Zenit Sint-Petersburg 0-0

Olympique Marseille - SM Caen 5-0

In de Ligue 1 is Olympique Marseille opgeklommen naar de derde plaats. In eigen huis denderde het over SM Caen heen, dat momenteel toch alleraardigst draait en in de subtop staat. Luiz Gustavo maakte vlak voor rust de openingstreffer, waarna na de pauze de goals als rijpe appelen uit de lucht vielen. Florian Thauvin, Morgan Sanson, Konstantinos Mitroglou en nogmaals Thauvin zorgde voor een zeer ruimde overwinning.

Overige uitslag:

FC Metz - OSC Lille 0-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen