Vitesse en PEC komen niet verder dan bloedeloos gelijkspel

5 november 2017, 16:31

Vitesse en PEC hebben vandaag in een uitermate teleurstellend duel de punten moeten delen. In een wedstrijd die zich zonder echte hoogtepunten voltrok hadden beide ploegen meer moeite met zichzelf dan met de tegenstander, waardoor kansen op een treffer zo goed als uitbleven: 0-0. Zowel Vitesse als PEC houdt dankzij de puntendeling wel een klassering in de top vijf vast.

Ondertussen was PEC op haar beurt ook geen schim van de ploeg die tot vanmiddag als smaakmaker van het seizoen te boek ging. De manschappen van Van 't Schip kregen nauwelijks grip op de wedstrijd en behoudens een weergaloze actie van Namli was de ploeg eigenlijk niet op een hoogtepunt te betrappen.

Gescoord werd er dus niet in Arnhem, waardoor het meest noemenswaardige feit van deze wedstrijd ten deel viek aan Stef Nijland. De aanvaller kreeg met zijn invalbeurt een opvallend record in handen. Maar liefst 98 keer kwam hij als wisselspeler in het veld in de Eredivisie, daarmee Regilio Simons met 97 invalbeurten achter zich latend. Vitesse gaat met dit resultaat als nummer vijf de interland break in, terwijl PEC weer derde staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen