Van Bronckhorst: "Vertrouwen is op dit moment niet groot"

5 november 2017, 15:32

Feyenoord verspeelde zondagmiddag voor de vierde keer op rij in de Eredivisie punten. Op bezoek bij ADO Den Haag kwamen de Rotterdammers niet verder dan 2-2. Giovanni van Bronckhorst baalde na afloop vooral van de fouten die er werden gemaakt.

"Dit gelijkspel is heel vervelend, want we hebben de punten op dit moment heel hard nodig", aldus Van Bronckhorst op de officiële website van Feyenoord. De bezoekers kwamen wel op voorsprong dankzij een doelpunt van Nicolai Jørgensen, maar moesten daarna twee tegentreffers incasseren. "We hadden daarna alleen de wedstrijd op slot moeten gooien. Dat deden we niet, zoals wel vaker de laatste weken. Bij de 1-1 stond de helft van de ploeg nog te slapen na een snel genomen vrije trap. Ook de 2-1 geven we veel te makkelijk weg."

Volgens Van Bronckhorst moet Feyenoord niet alleen makkelijker gaan scoren, ook het aantal fouten moet omlaag. "De laatste weken krijgen we te veel tegengoals door eigen fouten. Een aantal spelers heeft gewoon nog niet het niveau van vorig seizoen", stelt de trainer, die wel blij is dat er nog een punt wordt gepakt. "Op karakter hebben we toch nog een gelijkspel behaald, maar we hadden daarna ook nog voldoende kansen om te winnen. We zitten helaas in een fase waarin weinig lukt en dat zorgt ervoor dat het vertrouwen niet groot is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen