Internazionale verspeelt belangrijke punten tegen Torino

5 november 2017, 14:33

Internazionale heeft zondagmiddag belangrijke punten verspeeld. In eigen huis tegen Torino bleef de huidige nummer twee van de Serie A steken op 1-1. Koploper Napoli kan daardoor later vandaag tegen Chievo verder uitlopen.

Inter kwam na een uur spelen op achterstand. Iago Falque opende de score voor Torino. De thuisploeg had het lastig en kwam niet goed door de verdediging van de tegenstander heen. Pas tien minuten voor tijd wist Inter de gelijkmaker binnen te schieten. Op aangeven van Mauro Icardi was het Eder die scoorde.

In de minuten erna slaagde Inter er niet meer in om tot grote kansen te komen. Onder andere via Eder waren er nog kleine mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Daardoor verspeelt Inter twee belangrijke punten. Wanneer Napoli later op zondag wel weet te winnen op bezoek bij Chievo komt de koploper vier punten voor te staan. Inter is de nummer twee met dertig punten. Zowel Juventus als Lazio kan Inter echter voorbij op de ranglijst wanneer er een zege wordt geboekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen