Rienstra twijfelde aan meespelen: "Privé zware weken"

5 november 2017, 10:51

Ben Rienstra was zaterdag trefzeker voor Willem II tegen zijn oude ploeg AZ. Toch heeft de middenvelder eraan getwijfeld of hij in actie zou komen tegen de Alkmaarders. Op privégebied waren het namelijk enkele zware weken voor hem.

Rienstra miste al de wedstrijd tegen FC Groningen omdat zijn tweejarige zoontje met een bacteriële infectie in het ziekenhuis belandde. Afgelopen donderdag kreeg ook nog zijn schoonvader een ongeluk waarna hij een operatie aan zijn hoofd moest ondergaan. "Na de weken die wij privé hebben gehad, was dit wel even een ontlading", doelt Rienstra in gesprek met de NOS op zijn doelpunt. "Ik heb even getwijfeld of ik wel zou spelen. Maar de operatie was goed gegaan en hij was bij kennis. Dan maak je een doelpunt en dan gaat er van alles door je heen."

Willem II kwam dankzij Rienstra op een 0-1 voorsprong, maar verloor uiteindelijk toch met 3-2. "Het was een gekke wedstrijd. In de slotfase hadden we nog de kans om een punt te pakken, maar dan moet de bal wel goed vallen. AZ is een goede ploeg, ze spelen goed, maar ik denk ook dat wij beter hadden gekund", besloot de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen