Stegeman: "Dankzij individuele kwaliteiten winnen we"

5 november 2017, 09:07

Heracles Almelo boekte zaterdagavond in eigen huis een 2-1 overwinning op FC Groningen. John Stegeman toonde zich na afloop vooral realistisch en stelde dat de bezoekers eigenlijk de betere partij waren. Individuele kwaliteiten hielpen Heracles uiteindelijk aan de zege.

Ondanks het feit dat Heracles na veertien minuten op voorsprong kwam in het Polman Stadion, was FC Groningen in de eerste helft de betere partij. "Toen werden we ondersteboven gelopen. Op basis van individuele kwaliteiten winnen we uiteindelijk", concludeert Stegeman voor de camera van FOX Sports. "Groningen heeft ons de eerste helft in leven gelaten, want bij vlagen werden we gewoon weggespeeld. Dit zijn dan ook drie punten waar we heel blij mee moeten zijn. Ik vond Groningen beter. Dan heb je af en toe geluk nodig dat je ook je slechte wedstrijden wint."

Eén van de smaakmakers bij Heracles de laatste maanden is Brandley Kuwas. Stegeman hoopt de aanvaller in de winterstop te kunnen behouden. "Het zou zonde zijn voor het Nederlands voetbal. Ik denk dat hij voor de subtoppers niet te betalen is. Hij kan nog veel beter, maar hij heeft specifieke kwaliteiten. Ik denk dat elke ploeg op zoek is naar een speler met die kwaliteiten", stelt de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen