Buitenland: Sampdoria wint derby, Porto steviger aan kop

4 november 2017, 23:38

Sampdoria heeft de beladen stadsderby tegen Genoa omgezet in drie punten. Samp, dat op papier de bezoekende ploeg in het Stadio Comunale Luigi Ferraris was, versloeg de aartsrivaal zaterdag met 0-2. Gaston Ramírez en Fabio Quagliarella waren verantwoordelijk voor de doelpunten, die beide werden voorbereid door Duvan Zupata.

Door de winst blijft Sampdoria in het spoor van de top-vijf in de Serie A. In elf wedstrijden verzamelde het 23 punten. AS Roma staat vijfde met 24 punten, al heeft de werkgever van Kevin Strootman en Rick Karsdorp nog een duel tegoed. Genoa staat met zes punten voorlaatste in de Italiaanse competitie.

FC Porto

In Portugal boekte FC Porto een 2-0 thuiszege op Belenenses, door goals van Hector Herrera en Vincent Aboubakar. Porto heeft nu 31 punten uit elf wedstrijden en staat daarmee bovenaan in de nationale competitie. Sporting Portugal en Benfica staan respectievelijk tweede en derde met 26 en 23 punten, maar komen zondag nog in actie. Sporting Portugal ontvangt Sporting Braga, Benfica gaat op bezoek bij Vitoria Guimarães

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen