VVV en NAC Breda weten niet te scoren in Venlo

4 november 2017, 23:45

VVV-Venlo en NAC Breda hebben beiden een punt overgehouden aan het duel der promovendi. Na 90 minuten voetbal was er in De Koel niet gescoord: 0-0. Een doelpuntloos gelijkspel was een redelijke afspiegeling van de verhoudingen omdat beide ploegen het verschil voor het doel niet konden maken.

Het enthousiasme over de goede seizoenstart (twaalf punten na zeven duels) was enigszins gedempt in Venlo na drie competitienederlagen op rij. De kampioen van de Jupiler League stond er echter beter voor dan de andere promovendus NAC Breda, dat acht punten had gehaald uit de eerste tien duels. De slechte reeks van VVV en de zeventiende plaats op de ranglijst van NAC droegen niet bij aan het zelfvertrouwen van de twee teams.

Vooral de eerste helft was van een zeer bedenkelijk niveau, ook omdat beide ploegen nauwelijks risico wensten te nemen. Alleen Lennart Thy, die al tien duels wacht op zijn eerste eredivisietreffer, probeerde nog wat te forceren. Hij mikte echter drie keer naast het doel bij afstandsschoten. Thy bereidde ook een schotkans van Kelechi Nwakali voor, maar ook de Nigeriaan schoot naast.

De Deen kwam als spits totaal niet in het stuk voor en dat gold in de eerste helft ook voor zijn medeaanvallers. Slechts Giovanni Korte dook één keer op voor Lars Unnerstall, maar hij kreeg zijn hoofd niet goed tegen de bal na een afgemeten voorzet van Angelino. Het was nog de beste kans voor rust voor één van beide teams en dat zei genoeg over het niveau van het duel.

De Duitse doelman greep twintig minuten voor tijd opnieuw in nadat Korte in stelling was gebracht door Manu Garcia. De buitenspeler had het Unnerstall ook niet echt moeilijk gemaakt met een schot recht door het midden. Ook bij VVV'er Tissoudali ontbrak het aan precisie nadat hij zichzelf via een dribbel in kansrijke positie had gebracht. De bal verdween hoog over het doel van Mark Birighitti.

Omdat VVV in blessuretijd opnieuw twee keer de bal niet tussen de palen kreeg, bleef het bij 0-0. De Venlonaren blijven in de middenmoot. NAC achterhaalt aartsrivaal Willem II op de ranglijst en staat zestiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen