Buitenland: Galatasaray foutloos, Real Betis knokt zich terug

4 november 2017, 00:04

Galatasaray heeft in Turkije geen fouten gemaakt. De koploper won eenvoudig van Genclerbirligi (5-1). In Spanje en Frankrijk waren vrijdagavond duels tussen middenmoters. Real Betis en Getafe hielden elkaar in evenwicht (2-2), Stade Rennes won van Girondins Bordeaux.

Galatasaray - Genclerbirligi 5-1

Galatasaray kende vrijdag weinig moeite met Genclerbirligi, de nummer zeventien van de Turkse competitie. Uitblinker was Bafetimbi Gomis met twee doelpunten en een assist. Mariano, Maicon en Tolga Cigerci maakten de andere treffers voor de koploper. De 5-1 van Aleksandar Š?eki? vlak voor tijd was slechts voor de statistieken. In Süper Lig staat Galatasaray bovenaan, met zes punten meer dan Istanbul Basaksehir. De club van Eljero Elia komt later dit weekend in actie.

Real Betis - Getafe 2-2

Met Andrés Guardado de hele wedstrijd in de basis keek Real Betis halverwege tegen een 0-2 achterstand aan. Markel Bergara en Francisco Soler waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Betis' invallers Antonio Sanabria en Ryad Boudebouz wisten het tij te keren. Eerstgenoemde tekende voor de aansluitingstreffer, Boudebouz scoorde vlak voor het eindsignaal. Betis is de nummer acht in de Primera Division, Getafe staat tiende.

Stade Rennes - Girondins Bordeaux 1-0

Een eigen doelpunt van Jérémy Toulalan was voldoende voor de zege van Stade Rennes, dat nu de subtop van de Ligue 1 nadert. De ploeg staat tiende met vijftien punten, Bordeaux achtste met een puntje meer. Voor beide ploegen geldt dat andere clubs later dit weekend kunnen passeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen