Haller en Willems drukken Werder verder het moeras in

3 november 2017, 22:44

Sébastien Haller heeft Eintracht Frankfurt vrijdag aan een overwinning op Werder Bremen geholpen. In de slotfase maakte de oud-spits van FC Utrecht de 2-1. Ploeggenoot Jetro Willems had eerder de assist verzorgd bij de openingstreffer. Voormalig Ajacied Niklas Moisander scoorde voor Werder Bremen.

Werder Bremen kwam naar Frankfurt met Florian Kohfeldt als interim-coach. Eerder deze week stuurde Werder Alexander Nouri de laan uit voor de tegenvallende resultaten. Maar mede door toedoen van Willems keek Bremen al na een kwartier tegen een achterstand aan. De van PSV overgekomen verdediger kreeg de bal met fortuin en een hakje bij Ante Rebic, die de bal in de verre hoek schoot.

Moisander bracht de stand nog geen tien minuten later weer in evenwicht. De Fin prutste de bal in het doel. Lang leek dat voldoende te zijn voor het zesde puntje van dit seizoen, maar Haller dompelde Werder Bremen voor de zoveelste keer in rouw. De Frasman maakte zijn vijfde doelpunt in de Bundesliga door de bal met een volley in het doel te schieten.

Eintracht staat dankzij de zege knap vijfde met achttien punten, de problemen voor Werder blijven onverminderd groot. De club blijft voorlaatste staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen