Fraser oordeelt hard: "We krijgen hele wereld over ons heen"

2 november 2017, 23:50

Henk Fraser oordeelt hard over de nederlaag van Vitesse tegen Zulte Waregem (0-2). De keuzeheer van de Arnhemmers noemt het resultaat in de vierde poulewedstrijd van de Europa League een 'collectief falen' van de nummer vijf van de Eredivisie.

Fraser ergerde zich het meest aan het niveau dat Vitesse haalde, maar stak ook de hand in eigen boezem. "De spelers en ik: wij hebben gewoon gefaald", is hij duidelijk tegenover FOX Sports. "Het begint met de vroege tegengoal. Een punt van frustratie is dat ik info geef, en gebeurt het ons toch."

De arbitrage zorgde ook voor vraagtekens, maar Fraser wilde naar zijn eigen ploeg kijken. "Als je zelf een goede inbreng hebt, kun je daarover discussiëren. Vandaag was dat niet het geval. We moeten het bij onszelf zoeken. Feit is ook dat je in een seizoen dit soort wedstrijden hebt. We zijn door het ijs gezakt, daar is geen excuus voor. Dit moeten we slikken. We zullen de hele wereld over ons heen krijgen, terecht. We moeten verder, en morgen de knop omzetten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen