Groep G: FCSB bereikt knock-outfase na gelijkspel

2 november 2017, 23:34

FCSB had donderdagavond genoeg aan een gelijkspel tegen Hapoel Beer Sheva om de laatste 32 van de Europa League te bereiken. In eigen huis pakten de Roemenen dat puntje: 1-1. De wedstrijd tussen Viktoria Plzen en Lugano eindigde in 4-1 voor de Tsjechen.

FCSB – Hapoel Beer Sheva 1-1

Voor FCSB was de opdracht duidelijk ,want bij winst was plaatsing voor de laatste 32 een feit. Florinel Coman zette de Roemenen nog wel op voorsprong, maar kort daarna maakte Ben Sahar weer gelijk. Daar bleef het uiteindelijk bij, maar omdat Viktoria Plzen Lugano wist te verslaan is FCSB toch verzekerd van een plaats in de knock-outfase.

Viktoria Plzen – Lugano 4-1

Viktoria Plzen stond in eigen huis al na vier minuten op voorsprong dankzij een treffer van Michael Krmencik. Davide Mariani zorgde nog voor de gelijkmaker, maar bij rust stond de thuisploeg alsnog met 3-1 voor. Krmencik maakte na negentien minuten zijn tweede van de avond en de derde goal kwam op naam van Tomas Horava.

Ales Cermak maakte er tien minuten na rust zelfs 4-1 van waardoor Viktoria Plzen de zege eigenlijk niet meer kon ontgaan. Dat bleek ook de eindstand te zijn.

Viktoria Plzen is daardoor de nummer twee met zes punten. Hapoel heeft er vier terwijl Lugano hekkensluiter is met drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen