Groep J: Athletic boekt zege, Hertha grijpt laatste kans

2 november 2017, 23:29

In groep J konden donderdagavond alle beslissingen al vallen, maar uiteindelijk werd er helemaal niets bepaald. Zowel Athletic Bilbao als Hertha BSC greep de laatste kans om uitschakeling te voorkomen met beide handen aan. Daardoor moeten Östersunds en Zorya de laatste twee duels toch nog aan de bak.

Athletic Bilbao – Östersunds 1-0

Östersunds kon als koploper de laatste 32 bereiken, maar slaagde er niet in om van Athletic Bilbao te winnen. In Spanje werd het 1-0 voor de thuisploeg. Met nog twintig minuten te gaan tekende Aritz Aduriz voor de openingstreffer. Dat bleek uiteindelijk ook het enige doelpunt van de wedstrijd te zijn. Östersunds blijft koploper met zeven punten uit vier duels. Athletic is de nummer drie met vijf punten.

Hertha BSC – Zorya 2-0

Hertha BSC moest tegen Zorya vechten voor een laatste kans. De Duitsers kwamen thuis na zestien minuten spelen op voorsprong door een treffer van Davie Selke. De aanvaller was sowieso van grote waarde tegen Zorya want ook de 2-0 kwam op naam van de Tsjech te staan. Dat bleek genoeg voor de overwinning, want Zorya kwam niet tot scoren. De ploeg uit Oekraïne blijft wel tweede met zes punten. Hertha is met vier punten de hekkensluiter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen