Vitesse slikt nieuwe Europese nederlaag na kaartenregen

2 november 2017, 23:02   Bijgewerkt: 2 november 2017, 23:27

Vitesse heeft ook in zijn vierde Europa League-wedstrijd van het seizoen geen overwinning kunnen boeken. De Arnhemmers verloren de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem met 0-2, waardoor Europese overwintering zo goed als onmogelijk is. Fankaty Dabo opende al vroeg in de wedstrijd de score met een eigen goal en voormalig Vitessenaar Onur Kaya besliste de wedstrijd na rust. Het tumultueuze, maar bijzonder matige treffen leverde acht gele kaarten, twee rode kaarten en twee afgekeurde doelpunten op.

Vitesse probeerde direct om de gelijkmaker te forceren, maar had weinig geluk in het vervolg van de turbulente eerste helft. Milot Rashica stuitte tot twee keer toe op doelman Bostyn, Mason Mount raakte de bovenkant van de lat en Rashica vond op slag van rust nog eens het houtwerk met een kopbal.

De tweede helft begon net zo incidentrijk als de eerste. Thomas Bruns miste een open kopkans op de gelijkmaker en Alexander Büttner kreeg zijn tweede gele kaart na een lichte overtreding op Sander Coopman. Mason Mount leek toch voor 1-1 te zorgen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege vermeend hinderlijk buitenspel van Bruns.

Omdat Lazio in blessuretijd won van OGC Nice, heeft Vitesse in theorie een mini-kans op het bereiken van de knock-outfase. De Arnhemmers hebben één puntje, Nice heeft er zes. 

[photo,109981,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen