Groep D: Milan komt opnieuw niet tot scoren tegen AEK

2 november 2017, 21:08

AC Milan had zich donderdagavond kunnen kwalificeren voor de laatste 32 in de Europa League, maar slaagde daar niet in. Om zich te plaatsen voor de knock-outfase moest er gewonnen worden van AEK Athene. Het duel eindigde echter net als twee weken geleden in 0-0.

AEK Athene-AC Milan

In de openingsfase was de thuisploeg de betere partij en kreeg tevens de beste kansen. Pas in de tweede helft slaagde Milan er in om een schot op doel te produceren. Meteen daarna volgde een schot op de paal van de bezoekers, maar gescoord werd er niet. De Italianen zitten in een lastige periode waarin weinig punten worden gepakt en ook tegen AEK lukte het maar niet om te scoren. Daardoor eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0.

Milan blijft wel koploper met acht punten, maar slaagt er dus niet in om een ticket voor de knock-outfase vast veilig te stellen. AEK Athene is na vandaag de nummer twee met zes punten in groep D.

Rijeka – Austria Wien

Austria Wien wist dat het op bezoek bij Rijeka ten minste een punt moest pakken om uitschakeling te voorkomen en greep die kans met beide handen aan. Kort voor rust zette Dominik Prokop de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Na een uur spelen zorgde Domagoj Pavicic voor de gelijkmaker. De IJslanders konden daar echter niet lang van genieten, want binnen een minuut was er weer de voorsprong voor de bezoekers. Prokop maakte zijn tweede van de avond en zorgde zo voor de 1-2.

Met nog zo'n twintig minuten te gaan moest Rijeka verder met tien man na een directe rode kaart voor Josip Misic. Kort daarna maakte Tarkan Serbest er 1-3 van. Het slotakkoord was voor Christoph Monschein waardoor Austra Wien met 1-4 wint. De Oostenrijkers komen zo op vier punten en stijgen naar de derde plek. Rijeka is nu de nummer laatst met drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen