Heerenveen wil rug rechten: "Terugkijken heeft geen zin"

2 november 2017, 20:44

Voor sc Heerenveen is het tijd dat er na vier nederlagen in de Eredivisie weer een overwinning wordt bijgeschreven. De ploeg van Jurgen Streppel gaat vrijdagavond op bezoek bij Sparta Rotterdam en hoopt daar weer wat zelfvertrouwen op te kunnen doen.

Streppel zegt dat Heerenveen tegen Sparta moet proberen om de teleurstellende resultaten te vergeten. "Het verleden kunnen we niet meer uitwissen, terugkijken heeft geen enkele zin meer. We zullen nu volle bak naar Sparta moeten gaan", wordt de trainer geciteerd op de website van Heerenveen. "Als ik kijk naar de energie die de jongens deze week leveren, dan ben ik daar wel erg positief over."

"Ik vind dat we de afgelopen week tegen AZ onze rug absoluut gerecht hebben en dat we recht op meer hadden. Helaas was dat niet zo en zullen we het morgen moeten doen", vervolgt Streppel, die stelt dat zijn ploeg goed voorbereid naar Rotterdam vertrekt. "Zoals altijd analyseren we een aantal wedstrijden van de tegenstander. Zo ook het duel tussen Sparta en Groningen. Wij weten wat we daar kunnen verwachten."

Heerenveen kan op Het Kasteel weer beschikken over Warner Hahn. De doelman is weer hersteld van een schouderblessure en keepte maandag al een duel bij de beloften. Vanwege de blessure die Martin Hansen opliep tegen AZ begint Hahn vrijdag zeer waarschijnlijk in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen