Sol blikt terug op intense periode: "Ik heb geluk gehad"

2 november 2017, 18:57   Bijgewerkt: 2 november 2017, 19:06

Fran Sol was donderdag voor de eerste keer sinds hij een operatie onderging vanwege een tumor in zijn teelbal weer aanwezig bij een training van Willem II. Meetrainen deed de Spaanse spits nog niet, maar op de clubwebsite spreekt hij wel over de afgelopen weken.

Sol kreeg woensdag het goede nieuws dat er na de operatie om de tumor te verwijderen geen verdere behandelingen nodig zijn. "Ik voel me ontzettend opgelucht! De afgelopen dagen hebben we in zoveel spanning gezeten dat het nu fantastisch is om hier op de club dit positieve nieuws met iedereen te kunnen delen. Ik heb zoveel geluk gehad. Alle onderzoeken wezen in de richting van een kwaadaardige tumor. In meer dan 90% van de gevallen, blijkt dit na de operatie dan ook zo te zijn. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik bij de groep hoor waarbij er niets aan de hand is", blikt de spits terug op de website van Willem II.

"Het was een zeer intense periode', vervolgt Sol. "Mijn vrouw en ik willen graag kinderen, maar helaas bleef een zwangerschap uit. We zijn hierdoor in het ziekenhuis beland en daar werd bij een standaard controle een vlek ontdekt. Toen is alles in een stroomversnelling geraakt en ben ik vrij snel daarna geopereerd." Naar verwachting zal Sol eind volgende week weer beginnen met trainen. "De toekomst ziet er weer rooskleurig uit. Ik ben net zo gezond als dat ik was voor de operatie. Ik voel me het lekkerst als ik kan voetballen en ik kan dan ook niet wachten om weer op het trainingsveld te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen