Pastoor is duidelijk: "Moeten meer initiatief nemen"

2 november 2017, 16:01

Alex Pastoor won afgelopen weekend met Sparta van FC Groningen, maar reden om de polonaise te lopen is dat niet voor de trainer. De coach is kritisch op zijn ploeg en weet wat er beter moet in de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

''Als we ons goede spel willen voortzetten, dan zullen we meer initiatief moeten nemen", zegt hij tegen RTV Rijnmond. Pastoor was desondanks tevreden over het spel van zijn ploeg in de eerste helft tegen Groningen. ''Het verschil tussen de eerste en tweede helft was vrij duidelijk. Het was niet zo dat we de ene na de andere kans weggaven, dus dat was wel het goede aan het verhaal. Maar als we ons goede spel willen voortzetten, dan zullen we meer initiatief moeten nemen. Dat bespreek je. En dat was een dialoog en geen monoloog."

Pastoor vindt dat Groningen en Heerenveen wel op elkaar lijken. "Qua speltype lijkt Heerenveen wel op Groningen, alleen vind ik dat ze meer individuele kwaliteiten hebben. Vooral in de voorin en op het middenveld. Ze spelen ook met aanvallende backs, dus dan heb ik al bijna heel het team doorgenomen. We zullen goed op moeten letten.''

Het verschil tussen Sparta en Heerenveen is vijf punten in het voordeel van de Friezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen