Shakhtar-coach tevreden: "Waren veel sterker dan Feyenoord"

2 november 2017, 08:27

Volgens Paulo Fonseca is Shakthar Donetsk terecht als winnaar uit de strijd met Feyenoord gekomen. De Portugese coach vond zijn team de betere ploeg in Charkov, waar Shakhtar met 3-1 won van de Rotterdammers.

"Het was een goede avond voor ons", reageert hij op het digitale thuis van de club. "We begonnen goed, maar lieten het scoren nog achterwege. Na de tegengoal reageerden we goed en kwamen we op voorsprong. Daarna domineerden we op het veld, met veel balbezit en vertrouwen. Ik vind deze zege heel terecht, we waren veel sterker dan Feyenoord."

De ploeg uit Oekraïne staat er goed voor in de poule. Na vier duels bezet het met negen punten de tweede plaats. Concurrent Napoli heeft zes punten minder. "Op de dag van de loting hoorde ik veel geluiden dat wij de Europa League niet eens zouden kunnen halen. Nu staan we naar vier duels op drie zeges en dat is fantastisch. Wel hebben we nog twee hele belangrijke duels voor de boeg. Om door te gaan in de Champions League hebben we nog een punt nodig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen