Pochettino feliciteert spelers: "Ik ben heel trots op hen"

Pochettino feliciteert spelers: "Ik ben heel trots op hen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 november 2017 – Mauricio Pochettino, de manager van Tottenham Hotspur, is een trots man. De Londense club won woensdag in het vierde groepsduel in de Champions League met 3-1 van Real Madrid en plaatste zich zodoende voor de tweede ronde van het miljoenenbal.

"Ik ben heel trots op mijn spelers en wil hen feliciteren. Ik ben zo blij voor Dele (Alli, red.) en onze fans", aldus Pochettino bij BT Sport. Alli had met de 1-0 en 2-0 een groot aandeel in de prachtige overwinning van Tottenham op Real. "Deze zege is zo belangrijk voor ons en de spelers. Het is een overwinning op Real, dat is geweldig voor de club en fans."

Pochettino blijft echter met beide benen op de grond. "Er is nog een lange weg te gaan tot het einde van het seizoen. Het belangrijkste is dat we onze doelen proberen te verwezenlijken", vervolgt de Argentijnse oefenmeester. "Natuurlijk geeft deze prestatie iedereen veel geloof en vertrouwen. We staan nu in de volgende ronde van de Champions League, maar voor nu is het van belang dat we er dit weekend tegen Crystal Palace weer staan. Als manager moet je altijd blijven nadenken."

Reacties

gerelateerd