Kaya terug in Arnhem: "Een apart, maar leuk gevoel"

1 november 2017, 18:29

De Europa League-wedstrijd van morgen (donderdag) tussen Vitesse en Zulte Waregem in Arnhem wordt een bijzonder duel voor Onur Kaya. De 31-jarige middenvelder speelt tegenwoordig bij Zulte Waregem, maar begon zijn profloopbaan in 2005 bij Vitesse. Kaya kijkt uit naar zijn terugkeer in de Gelredome.

"Het is een apart gevoel om hier weer binnen te stappen, maar wel een leuk gevoel. Het is al een tijd geleden dat ik bij Vitesse speelde, het enige dat nog bijna hetzelfde is, is een deel van de technische staf en Alexander Büttner", aldus Kaya bij Omroep Gelderland. "Hier ben ik toch groot geworden, heb ik het eerste elftal gehaald."

Kaya verheugt zich eveneens op het weerzien met de Arnhemse fans. "Ik heb het applaus van ze gehoord toen ik het veld af ging in Waregem", vertelt hij met een grote glimlach. "Ik kijk daar morgen uiteraard weer naar uit, maar we moeten eerst winnen. Daarna mogen de supporters pas mijn naam roepen."

Kaya doorliep de jeugdopleiding van Vitesse, debuteerde in 2005 in het eerste elftal en verkaste in 2010 naar Charleroi. In 2015 stapte hij over naar Zulte Waregem.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen