Fraser: "Absolute doelstelling om te winnen van Zulte"

1 november 2017, 18:05

Na drie speeldagen in de groepsfase van de Europa League is Vitesse nog zonder overwinning. Henk Fraser, de trainer van de Arnhemse club, hoopt daar morgen (donderdag) verandering in te brengen. Dan komt Zulte Waregem op bezoek in Arnhem.

"Het is de absolute doelstelling om de wedstrijd te winnen. In elke wedstrijd ligt een uitdaging en die moeten we aangaan. Om een goed resultaat te behalen moeten we maximaal presteren", aldus Fraser op de officiële website van Vitesse. De Gelderse club heeft na drie speeldagen één punt. Het verloor van Lazio en OGC Nice, maar speelde twee weken geleden gelijk bij Zulte Waregem.

Momenteel gaat Lazio met de maximale negen punten aan kop in de poule, Nice is met zes punten de nummer twee. Vitesse en Zulte Waregem delen met één punt de derde plaats en strijden donderdag dus voor hun laatste kans op overwintering.

Vitesse mist Maikel van der Werff en Arnold Kruiswijk tegen Zulte Waregem, verder is iedereen beschikbaar. "Er zijn drie posities waar we anders kunnen beginnen dan de laatste wedstrijd. Daar denken we nu nog goed over na", besluit Fraser, die eerder al liet weten dat het Engelse talent Mason Mount mogelijk aan de aftrap verschijnt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen