Captain Schmelzer bevestigt crisisberaad bij Dortmund

1 november 2017, 10:58

Borussia Dortmund bevindt zich momenteel allerminst in rustig vaarwater. In de competitie wist het al drie keer op rij niet te winnen terwijl ook de Champions League-campagne met één punt uit drie wedstrijden matig verloopt. Aanvoerder Marcel Schmelzer hoopt dat de thuiswedstrijd tegen APOEL Nicosia soelaas kan bieden voor het team van Peter Bosz.

Dortmund moet het thuisduel winnen, om in ieder geval een stap te zetten naar een Europa League-ticket. Een goed resultaat kan de ploeg goed gebruiken, beseft Schmelzer. "We hebben vier uitduels achter de rug en zijn blij dat we weer een keer thuis mogen spelen", spreekt de aanvoerder op de clubwebsite. "De supporters weten dat we hun steun goed kunnen gebruiken."

Dortmund verloor afgelopen weekend met 4-2 bij Hannover 96. Volgens Duitse media vond er na die wedstrijd een crisisberaad plaats in de spelersbus. Schmelzer bevestigt dat. "We hadden dat ook gedaan als we hadden gewonnen", geeft de verdediger aan. "Er zijn altijd zaken om over te praten, maar nu waren er wat meer onderwerpen dan normaal. We hebben gewoon geanalyseerd wat er mis is gegaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen