Rodgers genoot ondanks verlies: "Speelden uitstekend"

1 november 2017, 00:07

Brendan Rodgers, de manager van Celtic, vindt dat zijn ploeg uitstekend voor de dag is gekomen in de thuiswedstrijd tegen Bayern München in de vierde speelronde van de groepsfase van de Champions League. De Schotse kampioen bood de Duitse kampioen voor eigen publiek goed partij, maar verloor desondanks met 1-2.

"De teleurstelling van mijn spelers laat zien welk niveau we hebben gehaald. Volgens mij waren we echt uitstekend", aldus Rodgers bij de BBC. Bij rust leidde Bayern met 0-1 op Celtic Park, maar de thuisclub kwam in de 74ste minuut langszij via Callum McGregor. Drie minuten later trok Bayern via Javi Martinez alsnog de winst naar zich toe.

"We zijn in de wedstrijd gebleven, hielden de controle en scoorden een prachtige goal. We zaten echt in de wedstrijd, maar kregen toen een tegengoal uit een voorzet", vervolgt Rodgers. Hij wil echter niet te lang stilstaan bij het verlies. "Hier zijn zoveel positieve dingen uit te halen. Dit is een volgende stap in de richting van het niveau waarop we willen voetballen. Nu willen we nog een stap zetten, om na kerst ook nog Europees te spelen."

Paris Saint-Germain en Bayern München zijn in groep B al zeker van overwintering in de Champions League en dus rest Celtic de strijd om de derde plaats en het bijbehorende Europa League-ticket tegen Anderlecht. Met nog twee duels te gaan hebben de Schotten drie punten, de Belgische concurrent is nog puntloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen