Mourinho: "Vier zeges nog niet genoeg voor plaatsing?"

31 oktober 2017, 23:25

Manchester United zette dinsdag ook haar vierde duel in de groepsfase van de Champions League om in drie punten. De Engelse topclub won op Old Trafford met 2-0 van Benfica en kwam zodoende op de maximale twaalf punten. Toch is Manchester United nog niet helemaal zeker van een plek in de tweede ronde, tot verbazing van manager José Mourinho.

"Hebben we ons nog niet gekwalificeerd? We hebben vier overwinningen en dat is nog niet voldoende?", aldus Mourinho bij BT Sport. FC Basel en CSKA Moskou kunnen in theorie allebei ook nog op twaalf punten komen. "Dat laatste punt moeten we pakken in de laatste twee wedstrijden", weet Mourinho. De Portugees is tevreden met de winst. "Ondanks de wijzigingen in de ploeg, waarmee we de dynamiek en routine van het elftal hebben verstoord, hebben we twee keer gescoord, geen tegendoelpunten gehad, drie punten veroverd, geld verdiend voor de club en geen blessures opgelopen."

Daley Blind maakte uit een strafschop de 2-0 voor Manchester United. Anthony Martial had voor rust nog gemist vanaf elf meter. "Bij de tweede penalty stond hij (Martial, red.) al niet meer op het veld. Romelu Lukaku en Ander Herrera wilden de tweede graag nemen, maar mijn keuze viel op Daley Blind. Het was mijn beslissing", besluit Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen