Fonseca hoopt op effectiever Shaktar tegen Feyenoord

31 oktober 2017, 18:16

Paulo Fonseca, de trainer van Shaktar Donetsk, hoopt dat zijn elftal morgen (woensdag) in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord in de vierde speelronde van de groepsfase van de Champions League effectiever is dan de laatste weken in de nationale competitie. De Oekraïense topclub kwam zaterdag in eigen land niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger FC Stal Dniprodzerzhynsk.

"In onze meest recente competitiewedstrijden hadden we problemen in de afwerking. We hebben te veel mogelijkheden onbenut gelaten. Dat geef ik toe en we werken eraan. Ik hoop dat mijn spelers het morgen gaan laten zien", aldus Fonseca dinsdag op de persconferentie voor het treffen met Feyenoord. "Ik was niet tevreden over ons optreden tegen Stal op zaterdag, maar daarover hebben we het gehad met de spelers. Ze zijn nu volledig gefocust op Feyenoord."

Twee weken geleden won Shaktar in De Kuip van Feyenoord. "We hebben heel goed gespeeld in Rotterdam, misschien met uitzondering van de eerste minuten", vervolgde de oefenmeester. "Ik verwacht niet dat de wedstrijd van morgen heel anders zal zijn, aangezien het onmogelijk is om een team in twee weken tijd radicaal om te gooien. Misschien zijn er één of twee wijzigingen in de opstelling, maar het karakter van de wedstrijd zal min of meer hetzelfde zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen