Leicester City vroeg succescoach Ranieri om terug te komen

31 oktober 2017, 18:17

Claudio Ranieri heeft het aanbod om terug te keren als manager bij Leicester City afgeslagen. Toen de Engelse club, die onder de succestrainer het kampioenschap van Engeland veroverde, belde of hij het stokje van zijn voormalige assistent Craig Shakespeare wilde overnemen, bedankte hij vriendelijk. Dat vertelt de oefenmeester in een interview met Corriere dello Sport.

"Nee, bedankt", was het simpele antwoord van de Italiaan, die het na zijn ontslag in Engeland inmiddels goed naar zijn zin heeft als trainer van Nantes. Met de Franse club staat hij inmiddels op de vijfde plaats in de Ligue 1, op negen punten achterstand van koploper Paris Saint-Germain.

Na het vertrek van Shakespeare bij Leicester werd uiteindelijk Claude Puel aangesteld als de nieuwe manager. Hij werd, ondanks prima resultaten bij Southampton, vorig jaar ontslagen als hoofdcoach van The Saints. Eerder werkte hij als manager voor OGC Nice, Olympique Lyon, Lille OSC en AS Monaco, de club die hij als speler zijn hele loopbaan diende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen