Eindhoven-voorzitter Janssen stapt over naar PSV

31 oktober 2017, 17:39

PSV heeft Frans Janssen aangesteld als nieuwe commercieel directeur. De 46-jarige Waalrenaar, die op 1 december in het Philips Stadion begint, komt over van stadgenoot FC Eindhoven. Janssen is de voorzitter van de Jupiler League-club, maar stopt daar per 1 november en wordt opgevolgd door Ronald Onink.

"Voetbal is mijn passie en ik vond het geweldig leuk om er bij FC Eindhoven een serieuze hobby van te maken", zegt Janssen, die al ruim veertig jaar een seizoenkaart bij PSV heeft, op de officiële website van zijn nieuwe club. "Ik heb inmiddels kennisgemaakt met deze boeiende bedrijfstak en het is natuurlijk prachtig om nu in de top van Nederland professioneel verder te mogen gaan. De ambities en plannen van PSV spreken me enorm aan en ik denk dat ik er mijn steentje aan kan bijdragen."

"Dat iemand met de statuur van Frans Janssen beschikbaar is gekomen zien wij als buitenkans", reageert algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV. "Een stevig netwerk in de regio is voor deze functie van belang, maar daarnaast willen we ons wat internationaler gaan ontwikkelen. Ook in dat perspectief past de komst van Frans uitstekend bij ons." Janssen werkte 21 jaar voor leasemaatschappij Athlon. Hij gaf leiding aan de vestigingen in Scandinavië, Centraal-Oost Europa, Azië en Duitsland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen