Boer: "Denken aan titel PEC Zwolle extreem en overdreven"

31 oktober 2017, 15:42

Titelaspiraties voor PEC Zwolle vindt Diederik Boer 'extreem' en 'overdreven'. De Blauwvingers zijn bezig aan beste start van de clubgeschiedenis, met een derde plaats tot gevolg. Daarom kreeg de doelman gekscherend de vraag of hij dacht dat mensen een wedje à la Leicester City hebben gelegd.

"Je hoort het vaker", zegt Boer met een glimlach tegen FOX Sports. "Onze start is goed, maar om nu al aan een kampioenschap te denken met Zwolle is wel heel extreem en overdreven." PEC Zwolle staat na tien wedstrijden derde, met zes punten achterstand op koploper PSV.  Daarnaast heeft de ploeg van John van 't Schip al vier punten meer dan landskampioen Feyenoord.

Boer: "Het voetbal ziet er goed uit en is heel goed. Wij winnen tot nu toe vrij eenvoudig – dat moet ik even afkloppen – onze thuiswedstrijden. Ongetwijfeld lopen we een keer tegen een zeperd op." Komende maand treft PEC Zwolle Vitesse (uit), PSV (thuis) en sc Heerenveen (uit). In december wachten ook FC Utrecht en AZ. "Dat zijn ploegen waar we ons tegen moeten meten. Na die serie kunnen we zeggen waar wij staan qua niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen