Van Stee: "Verwacht een dikke nederlaag voor Feyenoord"

31 oktober 2017, 07:53

Als Feyenoord nog wat van het Europese avontuur wil maken, dan moet het woensdag een huzarenstukje zien uit te halen in Oekraïne. Bij winst op Shaktar Donetsk is er namelijk nog enige hoop op het behalen van een Europa League-ticket. Henk van Stee, die als hoofd jeugdopleidingen bij Shaktar werkte, heeft echter weinig hoop.

De Nederlander bekleedde die functie tussen 2007 en 2008 en heeft dus de nodige kennis van de club opgebouwd. "Vooraf zeiden ze in Oekraïne al dat de twee wedstrijden tegen Feyenoord beslissend zouden zijn of ze de volgende ronde van de Champions League zouden halen. Die eerste wedstrijd hebben ze gewonnen en ik verwacht in Oekraïne dat het heel zwaar gaat worden voor Feyenoord", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Toch treedt Shaktar woensdag niet op volle oorlogssterkte aan, weet Van Stee. "Ze hebben achterin wel problemen. Rakitskiy is natuurlijk geschorst na twee keer geel tegen Feyenoord en ze missen nog twee centrale verdedigers. En ze zijn op de omschakeling kwetsbaar omdat alle verdedigers vrij aanvallend zijn ingesteld. Er liggen dus wel mogelijkheden voor Jørgensen en Berghuis. Maar ik denk toch, met de voorhoede en het middenveld dat ze hebben, dat het een dikke nederlaag gaat worden voor Feyenoord."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen