Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Werkstraf en voorwaardelijke celstraf geëist tegen Kallon

Werkstraf en voorwaardelijke celstraf geëist tegen Kallon

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 oktober 2017 – Er is een werkstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van vier maanden geëist tegen SC Cambuur-aanvaller Issa Kallon, zo is maandag duidelijk geworden in de rechtbank. De 21-jarige buitenspeler had in 2015 seks met een destijds veertienjarig meisje.

Kallon speelde toen voor FC Utrecht. De aanvaller liet maandag in de rechtszaal in Utrecht weten niet op de hoogte te zijn van de leeftijd van het meisje. "Ze zag er heel erg volwassen en oud uit. Ik ben er heel erg van geschrokken toen ik hoorde dat ze minderjarig was. Ik heb hier heel erg spijt van", sprak hij volgens de Leeuwarder Courant. De buitenspeler vindt dat hij al is veroordeeld door de publieke opinie. "Op internet ben ik uitgemaakt voor pedo en ik heb bedreigingen gekregen. Gelukkig staat mijn club achter me. Ze hebben mijn kant van het verhaal gelukkig aan willen horen.''

De club uit Leeuwarden houdt zich in een reactie op de vlakte. "Als club willen we niet vooruitlopen op de uitspraak van de rechter.'' De uitspraak in de zaak dient op 13 november.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd