Mahi en Idrissi keren terug in de selectie van FC Groningen

30 oktober 2017, 10:49

Ernest Faber had het al voorspeld en nu is het ook definitief bevestigd: Mimoun Mahi en Oussama Idrissi zijn na een schorsing van een week maandag teruggekeerd in de eerste selectie van FC Groningen. Dat meldt de club via de [a,http://,_blank,officiële kanalen].

"Vorige week heb ik al direct laten weten dat ik spijt heb van wat er is gebeurd. Daarvoor heb ik mijn oprechte excuses aangeboden en heb ik de straf die mij werd opgelegd volledig geaccepteerd. Nu wil ik niets liever dan het team weer helpen en gaan trainen en voetballen", aldus Mahi op de clubsite.

Idrissi sluit zich aan bij de woorden van zijn collega-aanvaller. "Ook ik heb iets niet goed gedaan en het gevolg daarvan is bekend. Ik ben erop gebrand weer aan te sluiten bij de eerste selectie en te laten zien dat ik ook een hele goede rol in het team kan hebben."

Met het tweetal moet FC Groningen snel beterschap tonen in de Eredivisie. Na de nederlaag tegen Sparta Rotterdam (2-1) is het alarmfase één voor trainer Faber. Komend weekend wacht het duel met Heracles Almelo, een week later komt Vitesse op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen