'Derde keuze' Bertrams maakt indruk in het doel van NAC

30 oktober 2017, 09:18

Nigel Bertrams begon het seizoen als reservekeeper achter Andries Noppert en zag vervolgens Mark Birighitti op de slotdag van de transfermarkt overkomen. Toch maakte de 24-jarige goalie zondag zijn debuut namens NAC Breda tegen FC Utrecht (2-2) en deed dat niet onverdienstelijk. "Ik heb een paar lekkere ballen kunnen pakken."

Door de blessure van Noppert was Bertrams tegen FC Utrecht de enige keeper op de bank bij NAC Breda. Dus toen Birighitti in de warming-up een blessure opliep, nam de spanning toe voor Bertrams. "Keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar trapte een bal naar Mark, toen schoot het in zijn rug. Hij ging naar binnen om behandeld te worden. Toen keek ik er wel even met een schuin oog naar. Hij kwam terug, maar kon niet spelen", aldus de doelman tegenover Omroep Brabant.

Dus mocht Bertrams zijn Eredivisiedebuut maken namens NAC Breda. "Daar ben ik erg trots op. En ik mag niet ontevreden zijn. Of het mijn doel is om het de trainer moeilijk te maken als hij moet kiezen als Mark weer fit is? Zeker. Dit is in elk geval een goed begin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen