AZ
0 – 0
Ajax
Heracles Almelo
0 – 0
FC Utrecht

Groningen-coach Faber voelt steun van spelers en directie

Groningen-coach Faber voelt steun van spelers en directie

30 oktober 2017 – Ernest Faber twijfelt niet over zijn baan als hoofdcoach van FC Groningen. Ondanks de slechte resultaten, voelt de oefenmeester nog altijd veel vertrouwen vanuit de club. "Ik twijfel niet aan mezelf", vertelt hij.Tegenover RTV Noord gaat de coach in op de huidige situatie van FC Groningen. "Dat ik niet aan mezelf twijfel, wil overigens niet zeggen dat ik niet twijfel over zaken. Juist wel. Dan ga je er over nadenken. Maar ik heb er nog heel veel vertrouwen in. De spelers en directie staan vierkant achter mij."

Over het verloren duel met Sparta Rotterdam (2-1) was hij niet tevreden. "Ons spel was niet geweldig. Het was zeer onrustig, nerveus. Veel verkeerde passes. De opbouw was onrustig, terwijl dat juist op de training goed ging. Tegen Roda JC in de beker was het bijvoorbeeld beter."

Dat de druk er vol op ligt bij FC Groningen, helpt daarin ook niet mee. "Wij willen ook sneller naar boven. Daarom moeten we zorgen dat we dezelfde richting behouden. Vanaf morgen komen Mimoun Mahi en Oussama Idrissi ook weer bij de groep. Alle ego's moeten in de tas om de weg omhoog weer in te zetten."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 december 2019

  2. zaterdag 14 december 2019