Everton gaat zonder Koeman onderuit bij Leicester City

29 oktober 2017, 18:54

Ook zonder Ronald Koeman aan het stuur weet Everton vooralsnog niet te winnen. Na de uitschakeling in de League Cup midweeks, volgde ook een nederlaag in de Premier League. Leicester City was in eigen huis met 2-0 te sterk voor The Toffees.

Bij beide ploegen werd er deze week een nieuwe man voor de groep gezet. Claude Puel bij Leicester en David Unsworth als - voorlopig - de tijdelijke vervanger van Koeman. Puel bleek het al wat beter op de rit te hebben, want na dik een kwartier kwam zijn ploeg op voorsprong. Hierbij ging vooral de aandacht uit naar de man van de voorassist. Demarai Gray stoomde fraai op, liet verschillende tegenstanders zijn hielen zien en stak de bal toen fraai op Riyad Mahrez. Hij bediende Jamie Vardy, die keurig afrondde. Het was een uitbraak die terug deed denken aan het seizoen 2015/16 met Mahrez en Vardy als twee van de hoofdrolspelers.

Gray tekende vervolgens zelf voor de 2-0 met een heerlijk schot richting de bovenhoek. Na de pauze was het allemaal iets minder van Leicester-kant, al had Vardy best zijn tweede van de avond kunnen maken. Aan de andere kant volleerde Leighton Baines nog een keer over. Het was het enige echte gevaar na rust van een armoedig ogend Everton.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen