Girona dient Real Madrid verrassende nederlaag toe

29 oktober 2017, 18:06

Real Madrid moet voorlopig koploper Barcelona (acht punten achterstand) en Valencia (vier punten achterstand) laten gaan in de Primera División. Bij promovendus Girona FC ging de Champions League-houder verrassend onderuit met 2-1.

Dat er een flinke spanning rondom de wedstrijd hing vanwege het feit dat er een club uit de hoofdstad Madrid te gast was in Catalonië, was niet heel erg te merken op het veld. Al na twaalf minuten was het raak voor Real. Een schot van Cristiano Ronaldo werd nog gekeerd, maar in de rebound was het Isco die het doel vond. Even daarvoor was een vrije trap van de thuisploeg tegen de lat beland.

De bezoekers leken de 0-1 stand wel prima te vinden en dus was Girona zeker nog niet verslagen. Want voor rust werd het houtwerk weer geraakt door de gastheren. Na de pauze was daar wel de terechte gelijkmaker. Cristian Stuani kreeg de bal voor zijn voeten, kapte zijn man uit en schoot binnen. Luttele minuten later maakte Cristian Portu zelfs de 2-1, al hing er wel een sterke buitenspellucht aan de treffer. Hij rondde overigens wel fraai achter het standbeen langs af.

Real moest dus achtervolgen, maar de eerste grote kans na de voorsprong voor Girona was voor Stuani. Zijn inzet verdween net naast het doel. Daarna kwamen de bezoekers. Ronaldo kopte uit een vrije trap van Toni Kroos recht op doelman Yassine Bounou af, terwijl Lucas Vázquez zijn doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel. Ook Isco kreeg nog een aardige mogelijkheid, maar hij liet deze onbenut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen