Vreven blij na punt in Utrecht: "Dit is het NAC dat ik wil zien"

29 oktober 2017, 17:48

In de voorbije thuiswedstrijden wilde het maar niet lukken voor NAC Breda. Maar na Feyenoord-uit (0-2) haalde het nu ook verrassend een punt weg op bezoek bij FC Utrecht. In Stadion De Galgenwaard werd het 2-2, maar vooral de mentaliteit van de Brabanders stemde trainer Stijn Vreven tevreden.

"Na de wedstrijd heb ik mijn spelers een groot compliment gemaakt, want dit is het NAC dat ik wil zien", vertelt de Belg op de clubwebsite. "We speelden met veel passie en vanuit een goede organisatie. We durfden te voetballen en creërden goede kansen waaruit we twee keer weten te scoren. Natuurlijk heb ik ook mindere dingen gezien, zoals de twee tegendoelpunten die weer voortkwamen uit standaardsituaties."

Daarbij zal Vreven ook naar zijn eigen functioneren kijken, zo stelt hij zelf. "Als elke corner of vrije trap tegen een kans is voor de tegenstander, dan valt hierin nog veel te leren. In het laatste gedeelte van de wedstrijd bleven we goed op zoek naar de voorsprong en werden we niet zenuwachtig. Beide ploegen kregen nog mogelijkheden op de winnende treffer, maar het bleef gelijk. We pakken hier een punt wat totaal niet gestolen is.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen